Guidningar

Medborgarhuset i Eslöv kallas ibland för ett av den svenska efterkrigstidens mest ambitiösa byggnadsverk. Medborgarhuset invigdes den 28 september 1957 och är i dag ett arkitektoniskt kulturarv som studenter och arkitekturintresserade från hela världen kommer för att titta på.

Vi visar gärna upp vårt fantastiska medborgarhus och berättar den spännande historien om hur ett av landets yngsta byggnadsminnen blev till. Under en guidning berättar vi om arkitekten Hans Asplund, de spännande symbolerna i den omtalade ridån och självklart går vi runt i byggnaden och tar del av de stora och små detaljerna.

Kombinera en konferens med en visning eller kom till oss bara för att uppleva huset och få en guidad tur, kanske med en lunch eller fika i vår restaurang.

Boka guidning

Guidningen är cirka 1– 1 1/2 timme och kostnadsfri. För mer information och bokning kontakta oss på medborgarhuset@eslov.se.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window